Een nieuwe stijl: dan ook nieuwe deurknoppen

Voor veel mensen is het eens in de zoveel jaar tijd om het eigen huis eens te trakteren op een complete make-over. De stoelen worden vervangen door modernere exemplaren en tegen de muren wordt een compleet andere kleur verf opgeschilderd. Wellicht dat zelfs de vloer vervangen wordt door een mooie, eikenhouten variant. Bij het opnieuw stylen van een huis is het ook zaak om naar de kleine onderdelen te kijken. Daar weten wij, van Woon Logica, natuurlijk alles van. Om u een beeld te geven van zaken waar u ook op moet letten bij een renovatie, sommen wij hier enkele voorbeelden op. Veel plezier bij het lezen en ontdekken.

Deurknoppen

Leuk en aardig natuurlijk, zo’n totale make-over van uw woonkamer. Maar heeft u er wel aan gedacht of uw deuren enigszins in de nieuwe stijl passen? Vaak zien wij dat mensen pas bij het neerploffen op de (nieuwe) bank zien dat de deur helemaal niet meer in de stijl van het nieuwe huis past. Eén oplossing is het vervangen van de deurknoppen. Deurknoppen bepalen namelijk voor een groot deel hoe een deur in het huisbeeld past. Modernere deurknoppen geven deuren weer een heel ander uiterlijk dan klassieke of antieke deurknoppen. Denk daar dus goed over na bij het renoveren en restylen van een huis.

Kunst

Een ander onderdeel waar nogal eens aan voorbij wordt gegaan is de kunst die u in uw woonkamer heeft hangen. U denkt al snel dat het ‘wel zal passen’ in de nieuwe woonkamer, maar beseft u zich wel dat een schilderij écht moet passen? U heeft niet voor niets een bepaalde som geld ingezet om een bepaald doek aan te schaffen. Het zou natuurlijk zonde zijn als u die investering teniet doet door een inrichting uit te kiezen die niet past bij de stijl van het schilderij.